Huomioita mytologisten sanojen keruusta - Juvas, Maija (Virittäjä, 1933)
Kielenainekset eläväinen (kieli: suomi, sivulla: 35) emuu(s) (kieli: suomi, sivulla: 28) kesänvene (kieli: suomi, sivulla: 34) lahjat (kieli: suomi, sivulla: 35) laulaa (kieli: suomi, sivulla: 33) lettaannuttaa (kieli: suomi, sivulla: 33) Loho (kieli: suomi, sivulla: 35) Luukka (kieli: suomi, sivulla: 35) lällätä (kieli: suomi, sivulla: 33) näkki (kieli: suomi, sivulla: 30) palkita (kieli: suomi, sivulla: 35) repo(ttaa) (kieli: suomi, sivulla: 34) taika (kieli: suomi, sivulla: 35) uhri (kieli: suomi, sivulla: 35) ukontupaset (kieli: suomi, sivulla: 34)