Lounaissuomalais-virolaisia sanastollisia yhtäläisyyksiä - Kyrölä, Väinö (Virittäjä, 1933)
Kielenainekset aim(ama) (kieli: viro, sivulla: 454) aittua (kieli: suomi, sivulla: 453) aituma (kieli: viro, sivulla: 454) haariska (kieli: suomi, sivulla: 454) haariski-laud (kieli: viro, sivulla: 454) haimi (kieli: suomi, sivulla: 454) hakk (kieli: viro, sivulla: 454) hakki (kieli: suomi, sivulla: 454) hakkinen (kieli: suomi, sivulla: 454) itsehaimoillansa (kieli: suomi, sivulla: 454) k(u)urna (kieli: suomi, sivulla: 459) kagar (kieli: viro, sivulla: 454) kagin (kieli: viro, sivulla: 456) kakara (kieli: suomi, sivulla: 454) kakk (kieli: viro, sivulla: 455) kako (kieli: suomi, sivulla: 454) kesa, käsa (kieli: viro, sivulla: 455) kesakko (kieli: suomi, sivulla: 455) kesanto (kieli: suomi, sivulla: 455) keso, -in (kieli: suomi, sivulla: 455) kesä (kieli: suomi, sivulla: 455) kesähalot (kieli: suomi, sivulla: 455) koib (kieli: viro, sivulla: 455) koipi (kieli: suomi, sivulla: 455) kuisi (kieli: viro, sivulla: 456) kuisinkumollaan (kieli: suomi, sivulla: 456) käkistellä (kieli: suomi, sivulla: 456) kärp (kieli: viro, sivulla: 456) kärpäs, kärväs (kieli: suomi, sivulla: 456) loll (kieli: viro, sivulla: 456) lolli (kieli: suomi, sivulla: 456) loom (kieli: viro, sivulla: 456) luik (kieli: viro, sivulla: 456) luikku (kieli: suomi, sivulla: 456) luoma (kieli: suomi, sivulla: 456) lyhytpiimainen (kieli: suomi, sivulla: 457) mitu (kieli: viro, sivulla: 457) mitö(ö)n (kieli: suomi, sivulla: 457) osa (kieli: suomi, sivulla: 457) osa, os’ (kieli: viro, sivulla: 457) pani (kieli: viro, sivulla: 457) panin (kieli: suomi, sivulla: 457) peibutama (kieli: viro, sivulla: 457) peipottaa (kieli: suomi, sivulla: 457) piimä (kieli: suomi, sivulla: 457) pitka piimaga lehm (kieli: viro, sivulla: 457) pitkäpiimäinen (kieli: suomi, sivulla: 457) pulk (kieli: viro, sivulla: 457) pulk (kieli: viro, sivulla: 458) pulkk|a, -i (kieli: suomi, sivulla: 457) pulkkari (kieli: suomi, sivulla: 458) purnu (kieli: suomi, sivulla: 459) rang, rangid (kieli: viro, sivulla: 458) ranget (kieli: suomi, sivulla: 458) ränget (kieli: suomi, sivulla: 458) sikk (kieli: viro, sivulla: 458) sikka (kieli: suomi, sivulla: 458) sumbuma (kieli: viro, sivulla: 458) sumpata (kieli: suomi, sivulla: 458) sumppu (kieli: suomi, sivulla: 458) surema (kieli: viro, sivulla: 458) surra (kieli: suomi, sivulla: 458) teib, täib (kieli: viro, sivulla: 458) teipi (kieli: suomi, sivulla: 458) türu (kieli: viro, sivulla: 458) tyrö (kieli: suomi, sivulla: 458) täib, teib (kieli: viro, sivulla: 458) vaarna (kieli: suomi, sivulla: 459) vare (kieli: suomi, sivulla: 459) vare (kieli: viro, sivulla: 459) vida (kieli: viro, sivulla: 459) viht (kieli: viro, sivulla: 459) vihti (kieli: suomi, sivulla: 459) vilistama (kieli: viro, sivulla: 459) vilistää (kieli: suomi, sivulla: 459) vinske, vinse (kieli: viro, sivulla: 459) vinsu, -a (kieli: suomi, sivulla: 459) vita (kieli: suomi, sivulla: 459) vy(y)hti (kieli: suomi, sivulla: 459)