Huomioita sanomalehtien kielestä - Saarimaa, E. A. (Virittäjä, 1933)
Kielenainekset arjalainen aarilainen (kieli: suomi, sivulla: 490) entistää, entisöidä (kieli: suomi, sivulla: 490) kiinnetä (kieli: suomi, sivulla: 489) määrätty (kieli: suomi, sivulla: 489) näyt(t)äikse (kieli: suomi, sivulla: 489) perua (kieli: suomi, sivulla: 489) tavoite (kieli: suomi, sivulla: 489) tavoke (kieli: suomi, sivulla: 489) teollisoida (kieli: suomi, sivulla: 490) teollistaa (kieli: suomi, sivulla: 490) ynseillä, ynsistellä (kieli: suomi, sivulla: 489)