Huomautuksia syrjäänin itämerensuomalaisista lainasanoista - Uotila, T. E. (Virittäjä, 1936)
Bemerkungen über die ostseefinnischen Lehnwörter im Syrjänischen (saksa) Kielenainekset raba (kieli: viro, sivulla: 205) rapa (kieli: suomi, sivulla: 205)