Läänemere-sm. keelte ahne, ahnas jne. - Mägiste, Julius (Virittäjä, 1936)
Ostseefinnisch ahne, ahnas u.s.w. (saksa) Kielenainekset ahnas (kieli: suomi, sivulla: 236) ahne (kieli: suomi, sivulla: 236) ahne (kieli: viro, sivulla: 237) ihne (kieli: viro, sivulla: 237)