Mõningaid läti laene lõuna-eesti murdeis - Arumaa, P. (Virittäjä, 1936)
Einige lettische Entlehnungen in den süd-estnischen Mundarten (saksa) Kielenainekset (h)aussima (kieli: viro, sivulla: 308) apakaari jooksma (kieli: viro, sivulla: 308) kubindama (kieli: viro, sivulla: 309) kurst (kieli: viro, sivulla: 309) liba (kieli: viro, sivulla: 309) lutt (kieli: viro, sivulla: 310) plaak (kieli: viro, sivulla: 310) rauna minema (kieli: viro, sivulla: 310) rääts (kieli: viro, sivulla: 310) sapal (kieli: viro, sivulla: 310) tsuss (kieli: viro, sivulla: 310) turik (kieli: viro, sivulla: 311) äprik (kieli: viro, sivulla: 311)