Tilastotietoja murrealueittemme asukasluvusta - Silanen, Hilkka (Virittäjä, 1936)
Statistische Angaben über die Einwohnerzahl der finnischen Dialektgebiete (saksa) Kielenainekset kutsata (kieli: suomi, sivulla: 446) pölvä(ä)sti (kieli: suomi, sivulla: 446) Silva(a)sti (kieli: suomi, sivulla: 446)