Zoltán Gomboczin muisto - Hakulinen, Lauri (Virittäjä, 1936)
Kirja-arvio Farkas, Gyula (toim.): Ungarische Jahrbücher XV, 4-5. Kielenainekset piim (kieli: viro, sivulla: 481) piimä (kieli: suomi, sivulla: 481) tavata (kieli: suomi, sivulla: 482) tavoittaa (kieli: suomi, sivulla: 482)