Onko kieli vain ajatuksen ilmaisukeino? - Tarkiainen, V. (Virittäjä, 1938)
Ist die Sprache ausschliesslich Ausdrucksmittel des Gedankens? (saksa) Kielenainekset emo (kieli: suomi, sivulla: 19) kurkkutorvi (kieli: suomi, sivulla: 11) myöten (kieli: suomi, sivulla: 11) peija|inen, -iset, -kas (kieli: suomi, sivulla: 9) pentele (kieli: suomi, sivulla: 9) perhana (kieli: suomi, sivulla: 10) perkele (kieli: suomi, sivulla: 8) pikkiriikkinen (kieli: suomi, sivulla: 8) ramakka (kieli: suomi, sivulla: 21) taatto (kieli: suomi, sivulla: 19) viukervoukero (kieli: suomi, sivulla: 16)