Vuorokauden ositus ja ilmansuunnat vanhojen juvalaisten tietämyksessä - Inkilä, Arvo T. (Virittäjä, 1938)
Die Tageseinteilung und die Himmelsrichtungen im Bewusstsein alter Bewohner von Juva (saksa) Kielenainekset aamurupeama (kieli: suomi, sivulla: 28) aurinkovaltainen (kieli: suomi, sivulla: 29) halki (kieli: suomi, sivulla: 27) hupainen (kieli: suomi, sivulla: 27) idänetelä (kieli: suomi, sivulla: 37) idänpohjoinen (kieli: suomi, sivulla: 37) kaarnapohjoinen (kieli: suomi, sivulla: 36) keketti (kieli: suomi, sivulla: 24) keskipäivä (kieli: suomi, sivulla: 27) keskiyö (kieli: suomi, sivulla: 27) kukonlaulu (kieli: suomi, sivulla: 25) kuunjohdattaja (kieli: suomi, sivulla: 26) kuvainen (kieli: suomi, sivulla: 27) linnunrata (kieli: suomi, sivulla: 25) luode (kieli: suomi, sivulla: 26) luoteenpohjoinen (kieli: suomi, sivulla: 37) länsi (kieli: suomi, sivulla: 34) lötto (kieli: suomi, sivulla: 26) maastovaltainen (kieli: suomi, sivulla: 29) murkinapäivä (kieli: suomi, sivulla: 37) orjan merkki (kieli: suomi, sivulla: 26) otava, Otava (kieli: suomi, sivulla: 26) poikki (kieli: suomi, sivulla: 34) poikkipäivä (kieli: suomi, sivulla: 37) puhde (kieli: suomi, sivulla: 24) puhdetyö (kieli: suomi, sivulla: 25) puolipäivä (kieli: suomi, sivulla: 27) puoliyö (kieli: suomi, sivulla: 27) puoltua (kieli: suomi, sivulla: 33) päivänsalo (kieli: suomi, sivulla: 27) päivätön (kieli: suomi, sivulla: 36) pärekupo (kieli: suomi, sivulla: 25) rysmä (kieli: suomi, sivulla: 25) selänne (kieli: suomi, sivulla: 31) suveta (kieli: suomi, sivulla: 35) tulla jalalle (kieli: suomi, sivulla: 27) typäkkä (kieli: suomi, sivulla: 24) Väinämöisen viikate (kieli: suomi, sivulla: 25)