Post- ja prepositioiden pääsanan sijoista - Suova, Eino (Virittäjä, 1938)
Über die Kasus der Hauptwörter von Post- und Präpositionen (saksa) Kielenainekset alati (kieli: suomi, sivulla: 115) halki (kieli: suomi, sivulla: 115, 117) jäljessä (kieli: suomi, sivulla: 115, 117) kautta (kieli: suomi, sivulla: 115, 117) läpi (kieli: suomi, sivulla: 115, 117) ohi (kieli: suomi, sivulla: 115, 117) poikki (kieli: suomi, sivulla: 115) sivu (kieli: suomi, sivulla: 115) ulkopuolella (kieli: suomi, sivulla: 116) vasten (kieli: suomi, sivulla: 116) välitse (kieli: suomi, sivulla: 116) yli (kieli: suomi, sivulla: 116) ympäri (kieli: suomi, sivulla: 116)