Kielen sisäisestä puolesta - Ahlman, Erik (Virittäjä, 1938)
Über die innere Seite der Sprache (saksa) Kielenainekset alhainen (kieli: suomi, sivulla: 283) ammentaa (kieli: suomi, sivulla: 281) etsiä (kieli: suomi, sivulla: 286) hakea (kieli: suomi, sivulla: 286) hevo(i)nen (kieli: suomi, sivulla: 286) hyvä (kieli: suomi, sivulla: 283) hämärä (kieli: suomi, sivulla: 281) jalo (kieli: suomi, sivulla: 283) jano (kieli: suomi, sivulla: 284) juoksu (kieli: suomi, sivulla: 285) juosta (kieli: suomi, sivulla: 285) kaakki (kieli: suomi, sivulla: 282) kakara (kieli: suomi, sivulla: 283) kangas (kieli: suomi, sivulla: 285) kasvo(t) (kieli: suomi, sivulla: 283) kaunis (kieli: suomi, sivulla: 283) kaveri (kieli: suomi, sivulla: 283) kenties (kieli: suomi, sivulla: 282) koni (kieli: suomi, sivulla: 282) kroppa (kieli: suomi, sivulla: 283) kun, kuin (kieli: suomi, sivulla: 285) kuono (kieli: suomi, sivulla: 283) kuusi (kieli: suomi, sivulla: 285) kuusi(puu) (kieli: suomi, sivulla: 285) lapsi (kieli: suomi, sivulla: 283) mänty (kieli: suomi, sivulla: 285) naama (kieli: suomi, sivulla: 283) nenä (kieli: suomi, sivulla: 283) nokka (kieli: suomi, sivulla: 283) nälkä (kieli: suomi, sivulla: 284) paha (kieli: suomi, sivulla: 283) petäjä (kieli: suomi, sivulla: 285) ratsu (kieli: suomi, sivulla: 286) ruma (kieli: suomi, sivulla: 283) ryssä (kieli: suomi, sivulla: 282) saksmanni (kieli: suomi, sivulla: 283) sini, -s (kieli: suomi, sivulla: 285) sininen (kieli: suomi, sivulla: 285) suu (kieli: suomi, sivulla: 283) turpa (kieli: suomi, sivulla: 283) tuska (kieli: suomi, sivulla: 282) tuskin (kieli: suomi, sivulla: 282) vuori (kieli: suomi, sivulla: 285) vuori (vaatteessa) (kieli: suomi, sivulla: 285)