Onko suomen silta balttilaista alkuperää? - Mikkola, J. J. (Virittäjä, 1938)
Ist finn. silta ein baltisches Wort? (saksa) Kielenainekset ilta (kieli: suomi, sivulla: 455) sil|eä, -jä (kieli: suomi, sivulla: 455) silta (kieli: suomi, sivulla: 454) sinä (kieli: suomi, sivulla: 455) ynnä (kieli: suomi, sivulla: 455)