Pieniä huomioita - Rytkönen, Ahti (Virittäjä, 1938)
Kielenainekset kati|ska, -tsa (kieli: suomi, sivulla: 334) katih|ka, -ta (kieli: suomi, sivulla: 334) kipikka (kieli: suomi, sivulla: 333) mourihta (kieli: suomi, sivulla: 334) pamilas (kieli: suomi, sivulla: 334) sipikka (kieli: suomi, sivulla: 333) sitka|in, -ma (kieli: suomi, sivulla: 333)