E. A. Tunkelo Pääpainottoman lyhyen ja pitkän i:n vaihteluista Itämeren-suomalaisissa kielissä - Kettunen, Lauri (Virittäjä, 1938)
Kirja-arvio Tunkelo, E. A.: Pääpainottoman lyhyen ja pitkän i:n vaihteluista Itämeren-suomalaisissa kielissä Kielenainekset arvamine (kieli: viro, sivulla: 390) ennine (kieli: viro, sivulla: 390) entinen (kieli: suomi, sivulla: 394) kõrge (kieli: viro, sivulla: 391) kullainen (kieli: suomi, sivulla: 390) kullane (kieli: viro, sivulla: 390) laude (kieli: suomi, sivulla: 392) pappi (kieli: suomi, sivulla: 393) rinne (kieli: suomi, sivulla: 392) söömine (kieli: viro, sivulla: 390) söömne (kieli: viro, sivulla: 390)