Miksi sanoja lainataan? - Grönholm, Maija (Virittäjä, 1989)
Warum werden Wörter entlehnt? Zum Hintergrund der schwedischen Entlehnungen im Dialekt von Turku (saksa) Kielenainekset -eerata (kieli: suomi, sivulla: 71) (äijän)knääkki (kieli: suomi, sivulla: 74) (äijän)kräffeli (kieli: suomi, sivulla: 74) (äijän)kräffeli (kieli: suomi, sivulla: 75) (ämmän)kruppana (kieli: suomi, sivulla: 74) ankkastokka (kieli: suomi, sivulla: 72) appo