Nainen, kieli ja kielentutkimus - Laitinen, Lea (Virittäjä, 1989)
Kielenainekset -henkilö (kieli: suomi, sivulla: 111) -mies (kieli: suomi, sivulla: 111) juoruta (kieli: suomi, sivulla: 112) lirkuttaa (kieli: suomi, sivulla: 112) lörpötellä (kieli: suomi, sivulla: 112) mies (kieli: suomi, sivulla: 111) nalkuttaa (kieli: suomi, sivulla