Itämerensuomen refleksiivitaivutuksen ja mediaalitaivutuksen suhteesta - Koivisto, Vesa (Virittäjä, 1989)
Kielenainekset -ahta (kieli: suomi, sivulla: 108) -le- (kieli: suomi, sivulla: 107) -le- (kieli: suomi, sivulla: 108) -utu- (kieli: suomi, sivulla: 105) höntäitä (kieli: suomi, sivulla: 108) itse (kieli: suomi, sivulla: 102-) kiehnaita (kieli: suomi, sivulla: 108) kytis