Auktoriteettiasenteet, auktoriteettirakenne ja lukija - Itkonen, Terho (Virittäjä, 1989)
Kielenainekset riita : olla riidoin (kieli: suomi, sivulla: 157) ristikkäispaine (kieli: suomi, sivulla: 157) ristiriita (kieli: suomi, sivulla: 157) viitekehys (kieli: suomi, sivulla: 157)