Ruotsalaislainat Turun murteessa - Häkkinen, Kaisa (Virittäjä, 1989)
Kirja-arvio Grönholm, Maija: Ruotsalaiset lainasanat Turun murteessa Kielenainekset -lainen (kieli: suomi, sivulla: 134) atjöö (kieli: suomi, sivulla: 134) enkkeli, enkla (kieli: suomi, sivulla: 132) femma (kieli: suomi, sivulla: 132) fima (kieli: suomi, sivulla: 132) footti (kieli: suomi, sivulla: 133) formu (kieli: suomi, sivulla: 134)