Lokatiivisten adverbiaalien vaikutusala - Leino, Pentti (Virittäjä, 1998)
Kirja-arvio Huumo, Tuomas: Lokatiivit lauseen semanttisessa tulkinnassa. Ajan, omistajan, paikan ja tilan adverbiaalien keskinäiset suhteet suomen kielessä