Kontaktien jälkiä kirjoitetuissa teksteissä - Kolehmainen, Leena (Virittäjä, 2014)
Arvioitu teos: Svenja Kranich, Viktor Becher, Steffen Höder & Juliane House (toim.): Multilingual discourse production. Diachronic and synchronic perspectives. Hamburg Studies on Multilingualism 12. Amsterdam: John Benjamins 2011. 312 s. ISBN 978-90-272-1932-9.