Datiivigenetiivi – ikivanhaa perintöä vai vanhan suomen nuori uudennos? - Pantermöller, Marko (Virittäjä, 2016)
Arvioitu teos: Nobufumi Inaba: Suomen datiivigenetiivin juuret vertailevan menetelmän valossa. Suomalais-Ugrilaisen Seuran Toimituksia 272. Helsinki 2015. 351 s. ja liitteet 62 s. ISBN 978-952-5667-71-4.