Kattava esitys suomen ja viron taivutusmorfologian synkroniasta ja diakroniasta - Paunonen, Heikki (Virittäjä, 2010)
[Remes, Hannu: Muodot kontrastissa. Suomen ja viron vertailevaa taivutusmorfologiaa]