Suomen tutkituin sana- ja nimipesye - Räisänen, Alpo (Virittäjä, 2010)
[Rintala, Päivi: Iha köyhän laihakin. Tutkimus itämerensuomen iha-kantaisista sanoista; Rintala, Päivi: Ihalasta Ihaviljankorpeen. Iha-vartalo Suomen henkilön- ja paikannimissä]