Katoavaa monimuotoisuutta tallentamassa - Turunen, Rigina (Virittäjä, 2010)
Väitöksenalkajaisesitelmä 4. kesäkuuta 2010 Helsingin yliopistossa. Rigina Turunen: Nonverbal predication in Erzya. Studies on morphosyntactic variation and part of speech distinctions. Tallinn: AS Pakett 2010. http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-10-6277-3