Viranomaisviestinnästä kahdella kielellä - Koskela, Merja (Virittäjä, 2017)
Arvioitu teos: Eveliina Tolvanen: Myndighetskommunikation på två språk. Pensionstexer på svenska och finska i Finland och Sverige i ett systemisk-funktionellt perspektiv. Turun yliopiston julkaisuja. Annales Universitatis Turkuensis B 425. Humaniora. Turku: Turun yliopisto 2016. Johdanto 84 s., artikkelit 124 s. isbn 978-951-29-6663-9.