"Helmiä sioille". Fraseologisten yksiköiden rakenteesta ja variaatiosta - Petrova, Oksana (Virittäjä, 2011)
Oksana Petrovan suomen kielen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin Åbo Akademissa keskiviikkona 8. kesäkuuta 2011. Vastaväittäjänä toimi professori Jan-Ola Östman Helsingin yliopistosta ja kustoksena professori Urpo Nikanne. Oksana Petrova: Of pearls and pigs. A conceptual-semantic Tiernet approach to formal representation of structure and variation of phraseological units. Åbo: Åbo Akademi University Press 2011. Kirja on luettavissa myös verkkojulkaisuna http://www.doria.fi/handle/10024/69852.