Agricolan teosten sananjohtoa - Lehtinen, Tapani (Virittäjä, 2012)
Arvioitu teos: Kirsi-Maria Nummila: Tekijännimet Mikael Agricolan teosten kielessä. Henkilötarkoitteisten johdosten merkitykset, funktiot ja rakenteet. Turun yliopiston julkaisuja C: 328. Scripta lingua fennica edita. Turku: Turun yliopisto 2012. 241 s. ISBN 978-951-29-4866-6.