Toista kieltä yhteisen toiminnan kautta - Suni, Minna (Virittäjä, 2012)
Arvioitu teos: Marjo Savijärvi: Yhteisestä toiminnasta yhteiseen kieleen. Keskustelunanalyyttinen tutkimus toisen kielen oppimisesta kielikylpypäiväkodin arkitilanteissa. Helsinki: Helsingin yliopiston suomen kielen, suomalais-ugrilaisten ja pohjoismaisten kielten ja kirjallisuuksien laitos 2011. 243 + 13 s. ISBN 978-952-10-7308-3 (nid.), 978-952-10-7309-0 (pdf).