”Kaikki oppilaiden puhe on pedagogisesti perusteltua” - Halonen, Mia (Virittäjä, 2012)
Arvioitu teos: Inkeri Lehtimaja: Puheen suuntia luokkahuoneessa. Oppilaat osallistujina yläkoulun suomi toisena kielenä -tunnilla. Helsinki: Helsingin yliopisto 2012. 246 s. ISBN 978-952-10-7582-7 (nid.), 978-952-10-7583-4 (pdf).