Asiantuntijatyön kielestä - Pälli, Pekka (Virittäjä, 2012)
Arvioitu teos: Marjut Johansson, Pirkko Nuolijärvi & Riitta Pyykkö (toim.): Kieli työssä. Asiantuntijatyön kielelliset käytännöt. Helsinki: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura 2011. 249 s. ISBN 978-952-222-265-7.