Sitouttamisretoriikka yritysviestinnässä - Virsu, Ville (Virittäjä, 2012)
Ville Virsun suomen kielen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin Turun yliopistossa 18. helmikuuta 2012. Vastaväittäjänä toimi dosentti Pekka Pälli Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta ja kustoksena professori Marja-Liisa Helasvuo. Ville Virsu: Sitouttamisretoriikka yritysviestinnässä. Annales Universitatis Turkuensis C 331. Turku: Turun yliopisto 2012. Kirja on luettavissa verkkojulkaisuna osoitteessa: http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-29-4879-6