﻿Kielioppi ja tekstilaji. Direktiivin muotoilusta viraston ryhmäkirjeissä - Honkanen, Suvi (Virittäjä, 2012)
Suvi Honkasen suomen kielen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin Helsingin yliopistossa 16. maaliskuuta 2012. Vastaväittäjänä toimi dosentti Vesa Heikkinen Kotimaisten kielten keskuksesta ja kustoksena professori Marja-Leena Sorjonen. Suvi Honkanen: Kielioppi ja tekstilaji. Direktiivin muotoilusta viraston ryhmäkirjeissä. Helsinki: Suomen kielen, suomalais-ugrilaisten ja pohjoismaisten kielten ja kirjallisuuksien laitos, Helsingin yliopisto 2012. Kirja on luettavissa myös verkkojulkaisuna osoitteessa: http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-10-7731-9.