Hiljaa hyvä tulee lainasanatutkimuksessakin - Junttila, Santeri (Virittäjä, 2016)
Arvioitu teos: Andries Dirk Kylstra, Sirkka-Liisa Hahmo, Tette Hofstra & Osmo Nikkilä: Lexikon der älteren germanischen Lehnwörter in den ostseefinnischen Sprachen