Päivityksiä suomen ja sukukielten esihistoriaan - Laakso, Johanna (Virittäjä, 2013)
Kirja-arvio: Riho Grünthal & Petri Kallio (toim.): A linguistic map of prehistoric Northern Europe. Suomalais-Ugrilaisen Seuran Toimituksia 266. Helsinki: Suomalais-Ugrilainen Seura 2012. XXVIII + 370 s. ISBN 978-952-5667-42-4.