Viro-suomi-koodinvaihto emergentteinä konstruktioina - Frick, Maria (Virittäjä, 2013)
Maria Frickin suomen kielen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin Helsingin yliopiston humanistisessa tiedekunnassa 28. syyskuuta 2013. Vastaväittäjänä toimi professori Renate Pajusalu Tarton yliopistosta ja kustoksena professori Ritva Laury. Maria Frick: Emergent bilingual constructions. Finnish-Estonian codeswitching in interaction. Helsinki: Helsingin yliopiston suomen kielen, suomalais-ugrilaisten ja pohjoismaisten kielten ja kirjallisuuksien laitos 2013. Kirja on luettavissa osoitteessa http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-10-9019-6.