Kirjalliset käytänteet työn, instituution ja arjen kulttuurin jäsentäjinä - Makkonen-Craig, Henna (Virittäjä, 2013)
Kirja-arvio: David Barton & Uta Papen (toim.): The anthropology of writing. Understanding textually mediated worlds. London: Continuum 2010. 240 s. ISBN 978-1-441-108-852.