Ensimmäinen tutkimus kansanomaisista autonnimi(tyksi)stä - Saarikivi, Janne (Virittäjä, 2013)
Kirja-arvio: Janne Seppälä: Kulkine.net – tutkimus epävirallisista kulkineennimistä. http://kulkine.net/ (2013).