Opinnäytteen kirjoittaminen vuorovaikutuksena. Keskustelunanalyyttinen tutkimus graduseminaarien ja gradunohjaustapaamisten vuorovaikutuksesta - Svinhufvud, Kimmo (Virittäjä, 2013)
Kimmo Svinhufvudin suomen kielen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin Helsingin yliopiston humanistisessa tiedekunnassa 9. marraskuuta 2013. Vastaväittäjänä toimi professori Arja Piirainen-Marsh Jyväskylän yliopistosta ja kustoksena professori Jyrki Kalliokoski. Kimmo Svinhufvud: Opinnäytteen kirjoittaminen vuorovaikutuksena. Keskustelunanalyyttinen tutkimus graduseminaarien ja gradunohjaustapaamisten vuorovaikutuksesta. Helsinki: Helsingin yliopiston suomen kielen, suomalais-ugrilaisten ja pohjoismaisten kielten ja kirjallisuuksien laitos 2013. Kirja on luettavissa osoitteessa: http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-10-9314-2.