Hiipuvien kielten ilmiöitä - Kokko, Ossi (Virittäjä, 2014)
Kirja-arvio: Kimmo Granqvist & Pirjo Rainò (toim.): Rapautuva kieli. Kirjoituksia vähemmistökielten kulumisesta ja kadosta. Helsinki: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura 2013. 254 s. ISBN 978-952-222-419-4.