Näkökulmia suomen sanoihin - Hiltula, Kari (Virittäjä, 2014)
Kirja-arvio: Vesa Koivisto: Suomen sanojen rakenne. Suomi 202. Helsinki: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura 2013. 387 s. ISBN 978-952-222-415-6.