Imitatiivi kuvana - Kuiri, Kaija (Virittäjä, 2014)
Kirja-arvio: Anni Jääskeläinen: Todisteena äänen kuva. Suomen kielen imitatiivikonstruktiot. Helsinki: Helsingin yliopiston suomen kielen, suomalais-ugrilaisten ja pohjoismaisten kielten ja kirjallisuuksien laitos 2013. 362 s. ISBN 978-952-10-8859-9.