Genre ja eetos. Diskursiivisia imagonrakennuskeinoja poliitikkojen blogeissa - Lehti, Lotta (Virittäjä, 2014)
Lotta Lehden ranskan kielen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin Turun yliopiston humanistisessa tiedekunnassa 23. marraskuuta 2013. Vastaväittäjänä toimi tohtori Marcel Burger Lausannen yliopistosta ja kustoksena professori Eija Suomela-Salmi. Lotta Lehti: Genre et ethos. Des voies discursives de la construction d’une image de l’auteur dans les blogs de politiciens. Annales Universitatis Turkuensis B Humaniora 372. Turku: Turun yliopisto 2013. Kirja on luettavissa osoitteessa http://www.doria.fi/handle/10024/93657.