Kuopion, Oulun ja Turun etunimistöä Ruotsin vallan ajalta - Paikkala, Sirkka Liisa (Virittäjä, 2014)
Kirja-arvio: Riitta Rajasuu: Kuopiossa, Oulussa ja Turussa 1725–1744 ja 1825–1844 syntyneiden kastenimet. Publication of the University of Eastern Finland. Dissertation in Education, Humanities, and Theology No 43. Joensuu: University of Eastern Finland 2013. 226 s. ISBN 978-952-61-1105-6.