Turun historiallisesta monikielisyydestä perspektiiviä nykyaikaan - Lehtonen, Heini (Virittäjä, 2024)
Arvioitu teos: Leena Kolehmainen, Aino Liira & Kirsi-Maria Nummila (toim.): Kieliä ja kohtaamisia Turun historiassa. Näkökulmia monikielisyyteen. Helsinki: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura 2021. 360 s. isbn 978-951-858427-1.