Helehursti ja elehursti - Hakulinen, Lauri (Virittäjä, 1936)
Helehursti und elehursti (saksa) Kielenainekset (h)elehursti (kieli: suomi, sivulla: 56) elehursti (kieli: suomi, sivulla: 56) hele (kieli: suomi, sivulla: 56) mallo (kieli: suomi, sivulla: 58)