Suom. halu, haluttaa - Kettunen, Lauri (Virittäjä, 1936)
Finn. halu, haluttaa (saksa) Kielenainekset halu, -t (kieli: suomi, sivulla: 223) halus (kieli: viro, sivulla: 223) haluttaa (kieli: suomi, sivulla: 223) häkärä (kieli: suomi, sivulla: 224) kirg (kieli: viro, sivulla: 223) valo (kieli: suomi, sivulla: 223)