Sanoista levo ja lepo - Tunkelo, E. A. (Virittäjä, 1936)
Über finn. levo und lepo (saksa) Kielenainekset -lepo (kieli: suomi, sivulla: 229) levo (kieli: suomi, sivulla: 229) leväs (kieli: suomi, sivulla: 229) levätä (kieli: suomi, sivulla: 230)