Suom. keituri - Airila, Martti (Virittäjä, 1936)
Finn. keituri (saksa) Kielenainekset ehtyä (kieli: suomi, sivulla: 240) eittää (kieli: suomi, sivulla: 240) eksyä (kieli: suomi, sivulla: 240) empiä (kieli: suomi, sivulla: 240) keituri (kieli: suomi, sivulla: 240)